Ask your WordPress questions! Pay money and get answers fast! (more info)

How Do I Fix Javascript Issues in IE? WordPress

A site I'm working on is working fin in all major browsers except IE. I am suspicious that it is due to some javascript that I have running on the site. The code in my <head> is below. The url is http://exchangeedi.com/. It's not rendering my flexsider or nav-menu animations. It's also not showing the logo in the top right corner.

<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<title><?php wp_title('&laquo;', true, 'right'); ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>
<meta name="description" content="Exchange EDI provides Healthcare Cash Management solutions in Atlanta,Tallahassee, Point of Care Pricing, Clinical Coding Analytics, Claims Management and Eligibility, Automated Remittance Posting in Atlanta, GA, Tallahassee, FL" />
<meta name="keywords" content="Healthcare Cash Management solutions, Point of Care Pricing, Clinical Coding Analytics, Claims Management and Eligibility, Automated Remittance Posting in Atlanta, GA, Tallahassee, FL" />
<link rel="icon" href="http://exchangeedi.com/wp-content/themes/edi/images/favicon.ico" type="image/x-icon" />
<meta name="google-site-verification" content="uhqlvFCEGMPiizK9zcQ2Wh0Tk635N1idzCWJOED9YDY" />
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<?php if ( is_singular() ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); ?>
<?php wp_head(); ?>

<!--Colorbox-->

<link media="screen" rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_directory')?>/js/colorbox.css" />
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('stylesheet_directory')?>/js/jquery.colorbox.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('stylesheet_directory')?>/js/search.js"></script>
<!--Colorbox-->

<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/thickbox.css" type="text/css" media="screen" />
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />

<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/js/thickbox.js" ></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/js/lightbox.js"></script>
<script language="javascript">AC_FL_RunContent = 0;</script>
<script language="javascript" src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/js/AC_RunActiveContent.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/js/mootools-release-1.11.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/js/mootools.bgiframe.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/js/rokmoomenu.js"></script>
<script type="text/javascript">
window.addEvent('domready', function() {
new Rokmoomenu($E('#topnav ul'), {
bgiframe: false,
delay: 500,
animate: {
props: ['opacity', 'width', 'height'],
opts: {
duration:400,
fps: 100,
transition: Fx.Transitions.Expo.easeOut
}
}
});
});
</script>
<link rel="stylesheet" href="/flexslider.css" type="text/css">
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.2/jquery.min.js"></script>
<script src="/jquery.flexslider.js"></script>
<script type="text/javascript" charset="utf-8">
$(window).load(function() {
$('.flexslider').flexslider({
directionNav: false,
slideshowSpeed: 5000,
controlNav: false,
});
});
</script>
<!--[if IE]>
<script src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/js/DD_belatedPNG.js"></script>
<script type="text/javascript">DD_belatedPNG.fix('.png_img');</script>
<![endif]-->
</head>

Answers (1)

2012-11-06

Ross Wilson answers:

Take the last comma out of the flexslider configuration
This:

$('.flexslider').flexslider({
directionNav: false,
slideshowSpeed: 5000,
controlNav: false,
});


Should be

$('.flexslider').flexslider({
directionNav: false,
slideshowSpeed: 5000,
controlNav: false
});


jkieth comments:

Thanks Ross. That fixed the flexslider. Any idea on the nav dropdowns? Appreciate the quick response.